Om Cirbit

Personlig, trygg och pålitlig IT-leverantör i Göteborg.

Vi fokuserar på flexibilitet och innovation.

Vad Cirbit står för

Cirbit är den självklara IT-leverantören i Göteborg sedan 2008. Vi erbjuder vår tid och kunskap utan bindande avtal och till förmånliga priser. För oss är det viktigt att känna både er och er verksamhet så att vi kan anpassa vårt stöd efter er.

Att ha en extern IT-leverantör innebär att ni slipper tänka på intern IT-kompetens. Vi håller oss uppdaterade och följer branschens utveckling åt er.

Vi är flexibla och sätter stor vikt vid tillgänglighet då vi vet att kriser sällan kommer lämpligt. Vi strävar alltid efter en rak och öppen kommunikation med dig som kund och tror att ärlighet varar längst.

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Cirbit AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Cirbit AB.