Verksamhetsanpassad IT-support Göteborg

Kontoret

Snyggt - Sladdfritt - Ergonomiskt

Att sitta vid sin plats på kontoret ska vara så inspirerande som möjligt. Trivsel är viktigt för både personal och besökande. Behöver ni hjälp med att dra nätverkskablar i lokalen så att de syns så lite som möjligt så löser vi det direkt. Detta gäller såklart även för att dölja sladdar vid arbetsplatsen, oavsett mängd skärmar. 


Vare sig ni vill ha ett smart, högteknologiskt kontor eller om ni bara vill att det ska funka så hjälper vi er med hela skalan. Ni ska inte behöva lägga energi på era IT-lösningar, det gör vi åt er. Med personlig service håller vi oss underrättade mot era system och upptäcker eventuella fel innan ni hinner bli drabbade. 


Visst är det smidigt att ha synkade kalendrar, kontaktböcker osv med sina kollegor? Det tycker vi med. Vi kan hjälpa er att sätta upp molnlösningar anpassade efter ert kontor så att ert arbete kan flyta på så smidigt som möjligt.


En av våra viktigaste arbetsuppgifter är att skydda er data. Både mot läckage och intrång, men också i de fall en dator går sönder. Detta är oftast vårt första steg vid en ny kontakt och det gör vi med er säkerhet i åtanke. 


Behöver just ert kontor en lösning för smarta skrivbord eller utrymmen för laddstationer som ni inte hittar på marknaden? Hör av er så kan vi se vad vi kan göra. Behöver er skrivare påfyllning på toner så löser vi det med.

 

Logistik och Industri

Optimerat - Standardiserat - Tåligt

Etiketter, toner och andra förbrukningsvaror kan ni beställa från oss. Även datorer, skrivare osv. Självklart installerar vi allt för er så att ni bara behöver trycka på ON. Behöver ni uppdatera er lösning för RFID och wearables eller behöver ni bara stöd för underhåll? Vi kan hjälpa er med både nyuppsättningar och tillsyn. Om ni låter oss ta en titt kan vi säkert hjälpa er med en lösning som ni inte själva visste fanns. 


För arbetsplatser med stötar och slag, kemikalier, damm och tuffa miljöer krävs särskilda produkter som klarar industri och tjänsteleverantörer med rätt kunskap. Det vi själva inte kan lösa tar vi fram genom ett gediget kontaktnät. 


Om känslig information hanteras på arbetsplatsen är det viktigt att ha säkerheten under kontroll. Både för att förhindra intrång och läckage, men också ha en överblick av personalen som rör sig i lokalerna.


Varje sekund på lagret är viktig och då är skräcken längre stopp i flödet. Vi vill se till att allt flyter så smidigt som det går och optimerar ert flöde. Internetuppkopplingen ska vara stabil, alla enheter ska vara laddade och inget ska krångla. Upplever ni problem eller har frågor är vi bara ett samtal bort och kan oftast komma förbi direkt om situationen kräver det. Vår personliga service och kunskap inom logistik är något våra befintliga kunder skattar högt.

Marint och Sjöfart

Vattentätt - Stabilt - Anpassat

En stabil uppkoppling är både en utmaning och en nödvändighet ute på sjön. Detta för att styrsystem, men också system som sköter navigation och kollisions-varningar, ska fungera optimalt. Dessutom ska nätverken fungera optimalt både på havet och på land. 


Vi arbetar både remote och på plats beroende på vad situationen kräver. Detta anpassar vi helt och hållet efter era behov. Även inom sjöfarten är cybersäkerhet otroligt viktigt för att undvika dataintrång och skadlig mjukvara i styrsystemen.

Butiker

Säkert - Bekvämt - Lönsamt

Säkerheten i butiker är av största vikt, både för företag och personal, därför erbjuder vi lösningar för kameraövervakning. Kunskap inom RFID och stöldskydd finnes också. 


Vi kan också hjälpa er med att förenkla lösningar för att underlätta kundmötet, t ex en skärm vid kassa som kan vinklas mot kund. Kassasystemet (POS) ska såklart också integreras mot era andra it-lösningar. Vi är även återförsäljare av Zebra för streckkodsläsare och dylikt. 


Vi erbjuder vår hjälp utan bindande avtal och vår minsta debiterbara tid är endast 15 minuter.

Skola och Omsorg

Tryggt - Redundant - Rent

Att skydda känslig information mot läckage och intrång är av största vikt och det förstår vi. Vi kan hjälpa er att skapa backuper på ett säkert sätt. 

 

Med många människor i rörelse i skolan gäller det att ha ordning på laptops och surfplattor som ska underhållas. Vi hjälper er med både leverans och underhåll för er datorpark. 


Hygienfrågan inom omsorg är också en faktor att ta hänsyn till. Våra återförsäljare har produkter som underlättar rengöring och skyddar skärmar, tangentbord och andra tekniska enheter. 


Ett stabilt nätverk är essentiellt inom vården när varje sekund räknas och för att inte behöva avbryta undervisning. Vi erbjuder underhåll för att helt kunna undvika avbrott i uppkopplingen.

Föreningar

Prisvärt - Enkelt - Flexibelt

Att skapa prisvärda lösningar är ofta av större vikt för ideella organisationer. Det förstår vi och vi kan hjälpa er att ta fram lösningar som känns lagom för er. Vi erbjuder support utan bindande avtal och vår minsta debiterbara tid är endast 15 minuter.    


Det ska vara enkelt för personal att använda datorer och andra enheter utan att ha förkunskapskrav i händelse av många användare. Vi arbetar med standardiserade produkter, som Microsoft 365, där de allra flesta känner sig bekväma.

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Cirbit AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Cirbit AB.