Vi erbjuder IT-support i Göteborg

Oavsett vilken sorts IT-support just er verksamhet behöver så kan vi hjälpa er med smart och enkel support. 

Så vad är egentligen IT-support?

Jobbar du på ett företag och upplever problem med det tekniska? Då tar du kontakt med oss på Cirbit! Vi arbetar dagligen med support inom IT - vi ger service i form av att hjälpa dig som användare med problemlösning och teknisk support. Cirbit skräddarsyr supporten efter era behov, allt för att lösningen på era problem ska bli uppklarade så snabbt och smidigt som möjligt. 

Cirbit erbjuder IT-support utan kontrakt, inga bindande avtal och till förmånliga priser. Sedan 2008 har Cirbit assisterat småföretag inom olika områden och branscher. Vår långa erfarenhet har inneburit stora kunskaper inom de flesta IT-system, nätverkslösningar och hårdvara. Vi följer ständigt utvecklingen inom IT och är alltid up to date. Er stabila it-miljö ska vara en självklarhet och det kan vi lösa för er. Vår helpdesk ser till att leverera kvalitativa och professionella lösningar - allt för att du som kund ska bli nöjda! Cirbit ser till att tillgodose era krav och behov!

IT-tekniker

En IT-tekniker har ansvar för drift och underhåll av olika IT-system samt ger underhåll och support till användarna. Cirbit har professionella IT-tekniker som kan besvara dina frågor och komma med en lösning. Enkelt och bekvämt med en IT-support online!

Cirbit vill vara ditt självklara val när det kommer till IT-support i Göteborg!

Läs mer om vad vi erbjuder nedan!

Mobiltelefon

IT-Support

Smart och enkel IT-support för mindre företag. Ibland vill man bara kunna ringa någon utan att först behöva skriva på ett kontrakt. Cirbit erbjuder enklare support av komplicerade problem för mindre företag i Göteborgsområdet. 

Laptop

Lösningar för småföretag

Många småföretagare står med en sämre support och ett sämre skydd än de borde. Man tycker kanske att det är för kostsamt med supportavtal eller produkterna som erbjuds är för dyra. Vi erbjuder support utan bindande avtal och till förmånliga priser. Exempelvis är vår minsta debiterbara tid endast 15 minuter och de produkter vi säljer är de produkter vi själva använder. 

Vitt moln på en blå himmel

Molntjänster

Man läser om det i tidningarna, man hör om det på radion, molnet! 
Vi gör implementationer av molntjänster för den enskilda firman eller det lilla handelsbolaget likaväl som företag med hundratals anställda. Säkerhetskraven är lika höga och supporten erbjuds på samma premisser för alla. 

Hårdvara kontrollrum

Hårdvara

Datorer för företag kostar oftast lite mer än de för privatpersoner. Det är inte prestandan som avgör utan ofta handlar det mer om byggkvalitet. Vi säljer bara datorer anpassade för företag men vi anpassar offerten efter ert företag. Har ni inte behov av att göra 3D modeller ska ni heller inte behöva betala för datorer som klarar det. 

Tangentbord

Specialanpassningar

Inget företag är det andra likt. Ibland behöver man en lösning som inte finns att hitta i Microsoft 365 eller Google Workplace. Här tar vi över ansvaret att hitta lösningar för er som kund. Det kan röra sig om ett specialanpassat packbord med batteriförsörjning till er logistikanläggning eller kanske en radiobrygga mellan två fastigheter. Det vi själva inte kan lösa tar vi fram genom ett gediget kontaktnät. 

Universum

Nätverk

Nätverket är verkligen en spindel i nätet på varje företag. Fungerar inte internetuppkopplingen så fungerar ingenting alls. 
Det finns många saker att gå igenom i ett nätverk. 
Trådlösa nätverk är bekväma men hur stabilt fungerar det, hur är det med täckningen? 
Cirbit erbjuder både tjänster för felsökning och produkter till nätverk för både små och större företag. Bra produkter som fungerar år efter år och inte är en flaskhals för användarna. Stabila trådlösa nätverk som anpassas efter omgivningen och givetvis måste även grannarnas nätverk också tas hänsyn till. 

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Cirbit AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Cirbit AB.